Moncada estudia amb els tècnics municipals les propostes veïnals recollides als procesos de participació

0
415

L’empresa encarregada de dur a terme el procés de participació ciutadana a Moncada es va reunir, el passat divendres 20 de gener, amb el regidor de Participació, Manolo García, i amb els tècnics de les diferents àrees que hi ha al Consistori per a abordar la viabilitat de les demandes veïnals recollides en els tallers realitzats amb els diferents col·lectius del poble.

A l’encontre es van establir les dades en les quals es treballarà individualment amb cada sector i es va plantejar la necessitat de fer grups transversals, ja que hi ha aspectes que afecten a més d’un departament. També es va manifestar la voluntat de trobar solucions per als problemes que els veïns i veïnes han identificat, com són millora de l’enllumenat públic, la creació de zones verdes o la cessió d’espais per als joves.

A més, l’equip de participació ha mantingut una primera reunió amb la tècnica de Joventut, a qui se li van mostrar les principals demandes fetes pels adolescents del municipi perquè l’administració coneguega les necessitats palntejades i puga buscar mesures per a donar una resposta adequada. Entre altres coses, en este primer encontre es va detectar que hi ha una mancança de comunicació entre l’ajuntament i la joventut, el que fa que moltes voltes no els arribe informació rellevant que els podria interessar.

Al llarg de les següents setmanes es continuaran realitzant jornades de treball individual amb els tècnics municipals de la resta de departaments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here