UPyD anuncia la seua voluntat de concórrer en les pròximes eleccions municipals a Picassent

0
53

upyd massanassa

El delegat comarcal de l’Horta Sud i responsable de comunicació de UPyD, Fran Raga, anuncia a Ràdio L’Om “que a causa de l’afiliació i voluntat de les persones que integren la formació en este municipi”, s’ha sol·licitat a la direcció nacional poder concórrer en les pròximes eleccions municipals de Picassent.

En l’espai Ací i Ara, el delegat comarcal d’UPyd ha manifestat que la formació està articulant-se i que ara ja “és decisió de la direcció nacional i de les pròpies persones que integren la formació a Picassent donar el pas definitiu”.

Raga ha argumentat confirmat esta decisió “estaríem en disposició ara per ara de presentar una llista a l’Ajuntament de Picassent”, per després explicar que “l’augment considerable en els últims mesos d’afiliats i la creació d’un grup estable i de solvència ens fa fet prendre esta decisió”.

Raga explica després que “esta proposta del consell autonòmic d’UPyd està pendent de la ratificació del consell de direcció a nivell nacional”, assenyalà Raga durant l’entrevista mantinguda amb el periodista, Julio Gómez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here