Un grup d’Alaquàs guanya el I Concurs de Videoblogs posat en marxa per la Federació Valenciana d’Estudiants

0
28

“El nostre video és una il•lustració de cinc problemes de la societat actual que volem donar a conèixer. Pretenem fer una crida a les persones perquè comencem a movilitzar-se davant de la justícia, activant la seua participació”. Així explica el grup Passatgers d’Alaquàs el seu treball que ha resultat guanyador del I Concurs de Videoblogs “Què faries tu” posat en marxa per la Federació Valenciana d’Estudiants FAAVEM.
L’objectiu del concurs era que els joves de la Comunitat Valenciana pugueren transmetre a través de videos curts, la seua opinió sobre la societat actual.

El grup està format per Unai Hilario, Beatriz Hontangas, Diego Viedma, Daniel Valencia i Ayanta Velasco, joves d’Alaquàs i usuaris del Centre Juvenil El Passatge que van decidir participar en aquest concurs per tal de reivindicar i posar de manifest els problemes que afecten hui en dia a tota la població. Sota el lema ‘Reivindica’t, mou-te, lluita pels teus drets’, el seu videoblog parla de problemes tan reals actualment com els que afecten a la vivenda i als desnonaments, la discrimació i el racisme, la drogodependencia i els milers de joves sense treball.

Grups participants d’Ontinyent, Villena, Alaquàs, Port de Sagunt i Alacant van gravar durant l’últim trimestre de l’any diversos videos en els quals mostraven les seues inquietuts i la seua crítica cap a una societat que creuen injusta pels retalls socials que s’estan patint. El material audiovisual es trova penjat en la plataforma online www.quehariastu.org i es remetran a les administracions competents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here