Torrent obri el termini de presentació dels Premis Literaris Ciutat de Torrent

0
99

premisliterarisTorrent convoca un any més els Premis Literaris Ciutat de Torrent. Un projecte que té com objectiu impulsar la literatura en valencià i promoure l’ús del valencià en tots els àmbits de la vida de les persones. Els premis són possibles gràcies a un conveni de col·laboració entre el consistori i l’editorial Tabarca per a l’organització i l’edició de cada convocatòria.

L’Ajuntament de Torrent, des de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, és el responsable de l’organització dels premis i de l’acte de lliurament. El jurat d’esta iniciativa està compost pel regidor de Cultura, Alfred Costa, el director de la col·lecció Tabarca Juvenil i tres persones amb una amplia experiència en el món literari que busca l’editorial. A més, en la modalitat de Teatre Juvenil també forma part del jurat un representant de Caixa Rural Torrent que patrocina este premi de teatre.

Les obres que es presenten a qualsevol de les modalitats han de ser originals, inèdites i escrites en valencià, i el tema pot ser lliure. La dotació dels premis en el XIV Premi de Narrativa és un primer premi de 9.000 euros i un segon de 1.800 euros. En la VII edició del Premi de Poesia l’import del premi és de 3.000 euros i en el V Premi de Teatre de 4.000 euros.

Els aspirants poden presentar les obres en sobre tancat fins al pròxim 13 de novembre a l’Ajuntament de Torrent, carrer de Ramón i Cajal, 1 o en la seu de l’editorial Tabarca a València, avinguda d’Ausiàs Mach, 184.

El termini de presentació de les obres acaba el 13 de novembre i el 17 de desembre tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis a la sala d’actes de la Casa de Cultura de Torrent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here