9 candidates infantils i 11 adultes presenten la seua candidatura a Cort d’Honor i Falleres Majors de Torrent

0
94

Torrent-Candidates-falleres-majors-2015La Junta Local Fallera de Torrent torna a ficar en marxa el procés d’elecció de les Falleres Majors de la ciutat i les respectives Corts d’Honor. Com cada any, les candidates de les falles es presenten a l’espera de les proves i de la decisió del jurat que es farà pública el pròxim 12 de juliol, en l’acte d’Elecció de Falleres Majors, un esdeveniment únic que dona el tret d’eixida a les pròximes festes falleres.

Per a 2015 s’han presentant un total de 9 candidates infantils i 11 adultes, el que suposa que dos de les aspirants majors no formaran part de la Cort  d’Honor, tal i com marca el reglament faller. Per tant 9 xiquetes i 9 dones formaran el olimp faller per al pròxim any, de les quals, a soles dos seran les màximes representants de la capital de l’Horta Sud.

Torrent-candidates-falleres-Major-infantil-2015

Per tal de trencar el gel, les candidates es van presentar públicament en un acte en el qual varen firmar el seu compromís amb les normes de protocol i assistència a actes que marca Junta Local Fallera. La casa de la Cultura va ser l’escenari tradicional on es van donar a conèixer, a la vegada que van tindre l’oportunitat de preguntar dubtes a les màximes representants de 2014.  Beatriz Fernandez i Mireia Galán, Falleres Majors de Torrent, van donar el seu punt de vista sobre un any ple de satisfaccions, però també sacrificis i una agenda repleta d’actes amb el qual s’ha de complir.

Les protagonistes van estar acompanyades pels membres de Junta Local Fallera i pel regidor de Cultura, Modest Muñoz, encarregat de donar el suport institucional a les candidates en este somni que comencen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here