EUPV crida a la ciutadania torrentina a concentrar-se a favor d’un referèndum per la República

0
148

01.torrent.ayto

Torrent es suma al llistat de ciutats que tenen previst concentracions aquesta vesprada, a les 20 hores, per a exigir la convocatòria d’un referèndum ciutadà entre Monarquia i República tras coneixer hui l’ abdicació del rei Joan Carles.

Arran de l’anunci de l’abdicació del Rei Juan Carlos I, Esquerra Unida ha convocat a la ciutadania torrentina a concentrar-se aquesta vesprada, a les 20 hores, davant de la porta de l’Ajuntament de Torrent, per a exigir l’obertura d’un procés constituent i la convocatòria d’un referèndum entre Monarquia i República.

El coordinador local d’EUPV de Torrent, Juan Lull,  ha valorat l’abdicació del rei “com una conseqüència clara de la fi del règim del 78 i una oportunitat perquè el poble, per fi, puga expressar la seua voluntat sobre la forma de la Jefatura d’Estat”.

Segons Lull, “ens trobem en un dia històric: el 25M el bipartidisme monàrquic va rebre un càstig sever del poble, i avui, abdica el monarca. Sens dubte, el règim polític de la transició està tocat de mort. És l’hora del poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here