EUPV crida a la ciutadania torrentina a concentrar-se a favor d’un referèndum per la República

01.torrent.ayto

Torrent es suma al llistat de ciutats que tenen previst concentracions aquesta vesprada, a les 20 hores, per a exigir la convocatòria d’un referèndum ciutadà entre Monarquia i República tras coneixer hui l’abdicació del rei Joan Carles.

Arran de l’anunci de l’abdicació del Rei Juan Carlos I, Esquerra Unida ha convocat a la ciutadania torrentina a concentrar-se aquesta vesprada, a les 20 hores, davant de la porta de l’Ajuntament de Torrent, per a exigir l’obertura d’un procés constituent i la convocatòria d’un referèndum entre Monarquia i República.

El coordinador local d’EUPV de Torrent, Juan Lull, ha valorat l’abdicació del rei “com una conseqüència clara de la fi del règim del 78 i una oportunitat perquè el poble, per fi, puga expressar la seua voluntat sobre la forma de la Jefatura d’Estat”.

Segons Lull, “ens trobem en un dia històric: el 25M el bipartidisme monàrquic va rebre un càstig sever del poble, i avui, abdica el monarca. Sens dubte, el règim polític de la transició està tocat de mort. És l’hora del poble”.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *