Tavernes Blanques acollirà la IV edición de la Festa Estellés

Burjassot-Vicent-Andres-Estelles

Un any més, i ja van 4, és celebrara la Festa Estellés a Tavernes Blanques. La novetat d’enguany és que la festa torna a Tavernes Blanques després de què l’any passat es fera a Alboraia al no haver-hi acord en l’Ajuntament. La festa es celebrarà divendres 17 a les 20:00 hores al Parc Rei en Jaume I.

La festa Estellés començà fa cinc anys “quan l’escriptor Josep Lozano plantejà que la nostra cultura, la nostra llengua, el nostre país, i fer-ho a semblança del Burns Supper escocés, una festa homenatge que fan a Escòcia consistent en un sopar-festa popular d’homenatge en definitiva al poble escocés a través de la figura emblemàtica del seu poeta nacional”, segons fons de l’organització.

Enguany la festa serà internacional convertint-se en un sopar de convivència multicultural en el que hi haurà llibres, poesia, poetes, cançó, companyonia, lectures compartides, música popular, dolçainers, tabaleters… i en la que participaran membres de la comunitat musulmana local que llegiran en àrab poemes dels poetes arabigo-valencians i latino-americans. Finalment el Cor Lleonard Giner clourà l’acte amb la seua actuació.


 
 
 

Una Respuesta de Tavernes Blanques acollirà la IV edición de la Festa Estellés

  1. Angel 14 de octubre de 2014 en 22:33

    La verdad es que muy buena decision.

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *