Silla prepara una nova edició de la Ruta de la Tapa amb quatre nous establiments participants

0
108

cartel ruta de la tapa sillaAESI i l’Ajuntament de Silla han preparat una nova edició de la Ruta de la Tapa, patrocinada per Unika Loli Blázquez, que tindrà lloc durant dos caps de setmana: el pròxim 21 i 22 de novembre i el 28 i 29 de novembre. En aquesta nova edició, cha hagut un increment considerable del nombre de participants respecte a l’edició anterior: van ser 12 bars i restaurants més dos pubs els que van participar i en aquesta pròxima edició ho faran 16 bars i restaurants més dos pubs.

Totes les tapes s’acompanyaran de beguda i es fixa un únic preu per a tots els establiments participants: 2 euros. D’aquesta manera tots els participants concursen en igualtat de condicions i resulta molt més clar per al consumidor, destaquen des de l’Ajuntament. Com l’anterior edició, la finalitat és promoure els bars i restaurants de la localitat mitjançant la cultura gastronòmica de la tapa.

D’aquesta manera, participaran tots aquells establiments interessats dedicats a la restauració, mitjançant la presentació d’una tapa a concurs que serà sotmesa a votació d’un jurat que valorarà la millor tapa i s’encarregarà de vetllar perquè es complisquen els horaris i la normativa.

Per altra banda, el consumidor tindrà unes paperetes numerades per tapa que consumisca, que haurà de guardar-les. El número que coincidisca amb el sorteig de la ONCE del dia 30 novembre, tindrà un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador de la millor tapa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here