Quantcast

Silla culmina amb èxit el programa Cinema d’Estiu

En la nit del passat divendres 22 de juliol va culminar el programa de Cinema d’Estiu que l’Ajuntament de Silla ha desenvolupat al llarg de les últimes quatre setmanes i que ha tingut un “més que notable èxit de públic”.

sopars cine sillaS’han projectat en pantalla geganta quatre pel·lícules per a tots els públics, al llarg de quatre nits de divendres: Ocho apellidos catalanes, l’1 de juliol; Pixels, el 8 de juliol; El gran dictador, el 15 de juliol i, finalment, Jurassic World, aquest divendres 22, en projeccions realitzades en els diferents parcs de la localitat, buscant portar l’animació i l’oferta d’oci cultural a tots els barris del municipi, incloent-hi cada pel·lícula un curtmetratge d’un jove del poble.

“Des de la Regidoria de Cultura i Memòria Històrica creiem que els sopars de cine són la millor manera de convidar als nostres veïns de gaudir dels nostres espais en els seus familiars i amics, perquè no hi ha millor manera que compartir una pel·lícula, perquè a la fi estem compartint cultura”, ha destacat el regidor de l’àrea, Valentín Mateos.

Aquesta activitat va nàixer amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de públic, oferint una varietat de gèneres, però fent una aposta forta per atreure el públic familiar . Per a això, l’activitat era lliure i gratuïta, la qual cosa ha afavorit la participació de famílies al complet, que abillades amb els seus entrepans i refrescs han passat la nit enfront de la gran pantalla.

La iniciativa ha contat també amb molt bones crítiques i felicitacions per part dels assistents, especialment, per la qualitat tècnica de les projeccions, amb una pantalla veritablement gran i una molt bona qualitat del so.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *