Roca-Cuiper celebra la seua XII Setmana Cultural amb activitats per a totes les edats

0
59

L’Associació de Veïns i Consumidors de Roca-Cuiper es disposa a celebrar els pròxims dies la seua Setmana Cultural amb un ventall d’actes dirigits a tots els veïns de les diferents edats.

El dimarts s’impartirà una conferència sobre ajudes i programes destinats a la gent gran a càrrec d’Amparo Coscollà, coordinadora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Meliana. Dijous s’inaugurarà una exposició de pintures de Conxa Pascual i Mª Carmen Muñoz i de socarrats d’Amparo Llopis, tres dones provinents de Montcada, València i Vinalesa que arrelaren a Roca-Cuiper ja fa anys.

La nit de divendres serà el torn per al café-teatre amb l’obra ‘En el limbo’ del grup Stres de 4uatre, mentres que dissabte l’actuació serà a càrrec del contacontes Llorenç Giménez amb ‘Contar és cooperar’.

La Setmana Cultural arriba a la seua dotzena edició i està organitzada per l’Associació de Veïns en col•laboració amb els ajuntaments de Foios i Meliana, l’Institut Municipal de Cultura de Meliana i el SARC de la Diputació de València. A més, l’Associació de Veïns juntament amb la Parròquia de la Misericòrdia han llançat Rocuperem, un projecte de recuperació d’història local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here