Quantcast

Els veïns del Centre Històric de Manises logren que l’ajuntament acondicione per fi la Plaça Cor de Jesús

L’Ajuntament de Manises ha iniciat aquesta setmana la replantació de la zona enjardinada de Plaça Cor de Jesús. Des de fa anys, nombroses han sigut les peticions dels veïns i veïnes del Centre Històric de la ciutat de Manises perquè es realitzara aquesta tasca i l’actual equip de govern ha escoltat als seus veïns i ha iniciat la replantació.

replantació de la zona enjardinada de Plaça Cor de JesúsEls treballs que s’estan duent a terme consisteixen a airejar i recebar la terra per a posteriorment instal·lar reg per degoteig intel·ligent i plantar tanques, arbustos i flors en edat adulta. D’aquesta forma, es pretén tenir en bon estat de conservació i que siga més difícil que es deterioren les zones enjardinades per condicions climatològiques o perquè alguns xicotets animals entren en elles.

Aquesta actuació es farà extensiva a la resta de parcs i zones enjardinades del municipi amb la finalitat de dotar a la ciutat de zones enjardinades correctament mantingudes que donen vida i color a Manises i sobretot, que a poc a poc Manises tinga un xicotet pulmó verd per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.
El regidor de Medi Ambiente de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha destacat la importància de replantar i mantenir en unes condicions adequades les escasses zones verdes que disposa Manises en aquest moment.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *