Quantcast

Rafelbunyol reivindica la igualtat de gènere a colp de ‘lipdub’

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Rafelbunyol ha elaborat un lipdub amb el seu manifest per al Dia Internacional de la Dona, una manera dinàmica, diferent i divertida de reivindicar una igualtat real.

Aquesta iniciativa, emmarcada dins de l’extensa programació de la Setmana de les Dones i la Igualtat, s’ha promogut amb l’objectiu de fer arribar a la major població possible les nostres reivindicacions, considerant que aquest missatge expressat sota aquesta nova fórmula arribarà a molts més ciutadans.

Aquesta activitat és complementària a la lectura que es farà per la vesprada a la plaça, a la que seguirà una marxa i una intervenció en un mur sobre el que podran signar els i les participants.

Un lipdud en el qual s’ha bolcat tot l’Ajuntament sense excepció, ja que en ell han participat tots els treballadors i treballadores del Consistori, Policia Local, Centres Educatius i Tallers d’Ocupació, així com representants de tota la Corporació Municipal i l’equip de Govern al complet.

Sota el lema d’aquest vídeo de Construïm Igualtat es pretén manifestar el compromís de Rafelbunyol a través de totes les àrees i departamento amb la lluita per una total igualtat de gènere i la defensa dels drets de la dona.

Homenatge a les Encaixadores

El passat dissabte, el municipi va rendir homenatge a les Encaixadores, les dones de ‪Rafelbunyol que han treballat i continuen treballant als magatzems de taronja i que des d’ara tenen un carrer dedicat. L’homenatge ha sigut al carrer de Les Encaixadores (abans Infanta Cristina).carrer encaixadores

Des de l’Ajuntament de Rafelbunyol homenatjem així a totes eixes, iaies, mares, ties, dones i filles que s’han sacrificat al llarg de més d’un segle per millorar l’economia domèstica amb condicions laborals bastant precaries.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *