Rafelbunyol comença les seues festes amb activitats esportives

0
153

Rafelbunyol_natacion_semana_deportiva

La Setmana Esportiva i els campionats de la Setmana del Truc, Parxís i Escacs ja han donat començament a Rafelbunyol. Una bestreta a les festes locals que s’iniciaran oficialment aquest divendres.

Són molts els veïns que es donen cita en aquestes populars setmanes, organitzades per les Regidories de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Rafelbunyol, preparant-se per a la setmana gran del municipi d’una manera divertida i saludable.

Durant el dia l’esport és el protagonista, en el Complex Esportiu Paco Camarasa i en la Piscina d’Estiu Municipal es disputaran diferents competicions.

Al matí els xiquets i xiquetes, de fins a 16 anys d’edat, gaudiran jugant al pàdel, esquaix, raspall, bàsquet, futbol i natació.

A la vesprada, és el torn dels adults, que enguany han format equip per a competir en totes les modalitats: pàdel, esquaix, raspall, bàsquet, futbol, natació i waterpolo.

Una popular setmana que enguany celebra la seua tretzena edició amb 145 participants: 90 adults i 55 menors.

A boca de nit, l’esport se substitueix pels jocs de taula. A partir de les 21 hores, en la Plaça de l’Ajuntament, el parxís, el truc i els escacs prenen el relleu de les activitats esportives. Una competició que enguany reuneix a quasi 400 participants.

El lliurament de premis als guanyadors de cadascuna de les competicions tindrà lloc el pròxim 2 de setembre, “Dia del Xiquet i la Xiqueta”, a les 19:30 hores enfront de l’Edifici Consistorial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here