Puçol convoca els premis de narrativa, pintura i poesia amb 7.000 euros per als guardonats

0
89

L’Ajuntament de Puçol ha publicat les bases dels premis de narrativa, de poesia José María Ribelles, i de pintura. Guardons que es lliuraràn el pròxim 8 d’octubre a la Gala dels Premis Vila de Puçol i que sumen 7.000 euros en premis per als guardonats.

En concret, el premi de major quantia és el premi de pintura que aquest any arriba a la seua trentena edició. El guanyador es portarà un premi de 3.000 euros. El procediment i tema de les obres serà lliure encara que les mesures no hauràn de ser inferiors a 60×80 ni superiors a 150×150.

En el cas del premi literari de narrativa, el guanyador d’aquesta trenta-unena edició s’emporatarà 2.000 euros en concepte de drets d’autor de la primera edició i drets de difusió electrònica ja que la seua obra serà publicada per Onada edicions. Haurà d’estar escrita en valencià i tindre una extensió d’entre 100 i 150 pàgines.

El premi de poesia José María Ribelles també tindrà un únic premi de 2.000 euros per a l’autor de l’obra guanyadora de la denovena edició. La temàtica, el metre i la rima seran de lliure elecció de l’autor. La col·lecció de poemes serà d’una extensió mínima de 60 folis i màxima de 120 folis.

El termini de presentació de les obres per als tres premis conclou el proper 15 de setembre i els guanyadors es coneixeran el 8 d’octubre a la gala dels Premis Vila de Puçol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here