PP i SIM tomben una moció del Bloc per a bonificar la taxa de les terrasses dels bars

La moció presentada pel Bloc, en l’últim ple municipal de Museros, perquè es modificara l’ordenança municipal sobre la instal•lació de terrasses en la via pública i es bonificava la taxa entre un 50 i un 100% segons l’època d’instal•lació va ser desestimada pels 6 vots del govern municipal (PP i SIM) contra els 5 que van sumar Bloc i PSPV.
Andreu Collado, regidor valencianista, lamenta la decisió de l’equip de govern municipal ja que “la proposta anava encaminada a pal•liar parcialment la situació perquè travessa tot el sector de l’hostaleria per la crisi general i des de gener amb l’afegit de l’aplicació de la llei del tabac”.

“A Museros hi ha més de 50 famílies que viuen d’esta classe de negocis i considerem que l’Ajuntament havia de fer un esforç. A més, mocions molt paregudes s’han aprovat en diversos municipis també governats pel PP com Paterna, Catarroja o Paiporta i fins i tot han criticat que no s’aprovaren en llocs on són oposició com Aldaia. L’única raó que trobem perquè no hagen volgut donar suport a la proposta és que l’ha presentada el Bloc i no ells”, según Collado.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *