Pigat II convoca a 12 jugadors per a disputar el VIII Mundial de Pilota a Mà 2014

0
105

presentación mundial pilota a ma en ayuntamiento de massamagrell

Pasqual Sanchis, Pigat II, seleccionador de pilota valenciana ha convocat per a disputar el VIII Mundial de Pilota a Mà 2014”, a 12 jugadors. De la nova selecció valenciana, 7 jugadors  repetixen de l’últim Europeu (2010) i 5 jugadors que debutaran a nivell internacional.

La selecció masculina estarà formada per 12 jugadors que competiran a les quatre modalitats de joc (llargues, joc internacional, one wall i escala i corda com a modalitat autòctona). La base de la selecció la formaran part de l’equip que va disputar l’últim Europeu a València, i que va aconseguir grans resultats: Álvaro (Tibi), Álvaro (Faura), Genovés II, Mario (El Campello), Pablo (Sella), Rodrigo (Benidorm) i Víctor (Meliana).

Els debutants en un campionat internacional seran: Soro III (Massamagrell), Puchol II (Vinalesa), Fageca (València), Raúl (Godelleta) i Guillermo (El Puig), el més jove amb 19 anys.

El seleccionador ha confeccionat una llista amb jugadors que dominen les modalitats internacionals i els millors jugadors d’escala i corda, que poden aportar maduresa i tota la seua experiència i qualitat en els moments complicats. Estos dotze jugadors excepte lesió seran els que disputaran el pròxim Mundial.

La selecció femenina es donarà a conéixer hui dilluns 25 d’agost.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here