Picassent comença la segona fase del nou col•lector a la zona nord de la població

0
87

El passat mes d’octubre es va posar en marxa la segona fase de les obres del nou col·lector en la zona nord de Picassent. Esta obra, finançada amb el superàvit municipal i també amb fons de la Diputació de València (amb una inversió de més 500.000 euros), acabarà amb el projecte de canalització de l’aigua pluvial, renovacions de les voreres i millorarà l’accessibilitat de la zona.

colector-zona-nord-picassent-2 Una infraestructura que complementa a la primera fase, ja finalitzada, i que va tindre un cost d’aproximadament 800.000 euros i que va ser assumida en gran part per la Diputació de València.

Les obres tenen un termini d’execució previst de nou mesos tot i que el bon ritme de les mateixes està accelerant l’estimació de finalització. “Amb esta execució dotem de continuïtat a un projecte per complementar una obra que millorarà la canalització de les aigües i que a més previndrà possibles inundacions, les quals eren freqüents en esta zona del municipi”, assenyala l’alcaldessa, Conxa García. colector-zona-nord-picassent-1

Esta actuació també permetrà seguir condicionant el conjunt d’arbres a més d’arreglar les voreres, en molts casos, molt deteriorades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here