ONG Tira Avant Alboraia Solidària organitzà un concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i la Banda de la Societat Musical d’Alboraia

0
94

SONY DSC

El Pavello Esportiu d’Alboraia acullirà el 17 de novembre a les 19:00 horas un concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i la Banda de la Societat Musical d’Alboraia a benefici de la ONG Tira Avant Alboraia Solidària.

Les entrades tindràn un preu de 6 euros en venda anticipada i de 8 euros en taquilla. La venda d’entras ja està disponible en Pasatelería Amparo, Passatge ReI a Jaume, 2; Lluna Lluna, Av. Ausias March, 14; Pollastres Planes, carrer Miracle, 53; Pollastres Planes, Av. Ausias March, 13; i la Societat Musical d’Alboraia, Miraculosa, 29.

La ONG Tira Avant Alboraia Solidàraia té com a finalitat el repartiment d’aliments a ciutadans amb precària situació econòmica. La seu de la ONG està situada en El carrer Coret i Peris, núm. 24 d’Alboraia. Una planta baixa d’aprox. 250 mtrs quadrats, cedida de manera altruista. Actualment tenim inscrits 31 veïns com a voluntaris. En data de hui s’han registrat aproximadament 108 famílies (325 adults, 24 xiquets i 14 bebés) demanant ajuda i havent presentat fotocòpia de Llibre de Família, certificat d’Empadronament, situació laboral, renda negativa etc..

Des de març exercim com a Unitat de Repartiment d’Aliments de la Comunitat Valenciana amb aliments procedents de la U.E .i de la FEGA. A més tots els divendres fem repartiment de fruita i verdura procedent del mercat de El Puig de Santa María.

Per a novembre, tenim previst fer un curs bàsic d’introducció a la informàtica i Internet per a beneficiaris i voluntaris. Pretenem no sols nodrir els nostres veïns, sinó donar també formació. Creiem estar en camí correcte, fem el que creiem i continuarem treballant pels nostres veïns.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here