Més de 500 ciclistes participen a la IV Bicimanifestació ‘A la mar en bici’

Massalfassar-bicimanifestacion-CompromisAmb la participació de més de 500 ciclistes, ha tingut lloc la IV Bicimanifestació “A la mar en bici”, organitzada pels col·lectius de l’Horta Nord de Compromís per reclamar un transport sostenible a la comarca i un accés en condicions des dels pobles del litoral a la mar.

La bicimanifestació, que ha partit a les 11 h de la Plaça de l’Església de Massalfassar, on havien arribat tres columnes de ciclistes (una d’Albuixech, una de Massamagrell i una altra de Museros) i a les quals s’han unit nombrosos ciclistes d’altres poblacions, ha transcorregut per la via de servei paral·lela a la CV-32 fins arribar a la rodona abans del pont que creua la V-21, on agents de trànsit han tallat la circulació perquè poguera passar la comitiva. En arribar a la mar, s’ha repartit entrepans i beguda entre els assistents i, atesa la calor que feia, moltes persones han aprofitat per fer un bany.

Després ha vingut l’hora dels parlaments. En primer lloc, Carles Fontestad, regidor de Compromís a Massalfassar, en representació de tots els càrrecs públics de la comarca, ha afirmat que “volem que els pobles de la franja litoral de l’Horta Nord estiguen comunicats, ben comunicats d’una manera sostenible, que ens permeta anar d’uns pobles a uns altres en bicicleta, ja que es troben a unes distàncies entre ells que ho permeten”.

Per altra banda, Juan Ponce, diputat a les Corts valencianes per Compromís, ha afirmat que “tant des dels col·lectius de Compromís de l’Horta Nord, com dels del Grup parlamentari de Compromís i des de totes les institucions


 
 
 

Una Respuesta de Més de 500 ciclistes participen a la IV Bicimanifestació ‘A la mar en bici’

  1. Pablo 22 de septiembre de 2014 en 17:23

    500? Jajaja no eran ni 300 y encima pidiendo una obra faraónica con la que está cayendo, a día de hoy hay cosas más importantes que eso.

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *