Més de 1.200 persones participen en el Dia de la Bici de Picassent

Picassent Dia BiciPicassent va acollir el matí del 9 d’octubre una multitudinària marxa ciclista organitzada per la regidoria de Benestar Social i el seu departament de l’UPCCA, per conscienciar que l’esport ha d’estar unit  a una vida saludable i allunyada de les drogues.

Així, més de 1.200 persones de totes les edats, van completar l’itinerari de sis kilòmetres baix el lema ‘Practica una vida saludable’.

A més, hi hagué una “parada tècnica” al barri de la Font de l’Omet per disfrutar d’un esmorzar entre tots els participants.

Aquesta iniciativa, el Dia de la Bici, va ser possible gràcies a la implicació de nombrosos col·lectius, pel que el regidor de Benestar Social i Sanitat, Carles Silla, va mostrar el seu agraïment a “el Bici-Club, el Grup Cultural Ball de Bastonots, l’associació Renàixer, el grup de Capoeira Candeias, Bicicletes Agulles, Espai Obert, Policia Local i Protecció Civil per la magnífica organització que ha tingut la marxa, un matí en què els picassentins es reunixen per practicar esport i celebrar el 9 d’octubre en família”.

A poc a poc, els participants arribaren a l’Ermita on gaudiren d’un espectacle de capoeira i a més de sortejos de diversos regals, d’entre altres, una magnífica bicicleta de muntanya donada per l’empresa local, Bicicletes Agulles.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *