Més de 1.200 persones participen en el Dia de la Bici de Picassent

0
80

Picassent Dia BiciPicassent va acollir el matí del 9 d’octubre una multitudinària marxa ciclista organitzada per la regidoria de Benestar Social i el seu departament de l’UPCCA, per conscienciar que l’esport ha d’estar unit  a una vida saludable i allunyada de les drogues.

Així, més de 1.200 persones de totes les edats, van completar l’itinerari de sis kilòmetres baix el lema ‘Practica una vida saludable’.

A més, hi hagué una “parada tècnica” al barri de la Font de l’Omet per disfrutar d’un esmorzar entre tots els participants.

Aquesta iniciativa, el Dia de la Bici, va ser possible gràcies a la implicació de nombrosos col·lectius, pel que el regidor de Benestar Social i Sanitat, Carles Silla, va mostrar el seu agraïment a “el Bici-Club, el Grup Cultural Ball de Bastonots, l’associació Renàixer, el grup de Capoeira Candeias, Bicicletes Agulles, Espai Obert, Policia Local i Protecció Civil per la magnífica organització que ha tingut la marxa, un matí en què els picassentins es reunixen per practicar esport i celebrar el 9 d’octubre en família”.

A poc a poc, els participants arribaren a l’Ermita on gaudiren d’un espectacle de capoeira i a més de sortejos de diversos regals, d’entre altres, una magnífica bicicleta de muntanya donada per l’empresa local, Bicicletes Agulles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here