Manel Alonso presenta el seu llibre ‘Somriures de la pena’ amb un passeig literal i literari per Pouet


Una vegada més, l’Andana, en col•laboració amb l’escriptor de Puçol, Manel Alonso i Català, ha organitzat la presentació del seu darrer llibre, ‘Somriures de la pena’. Serà aquest proper divendres 25 de març a les 20.00 hores, al saló d’actes del sindicat agrícola de Puçol (al carrer Sant Joan, 93).

L’acte es dividirà en dos parts: la primera es durà a terme al sindicat on serà presentat el llibre de forma oficial pel periodista Xavier Aliaga i on també intervindran Xavier Alcàsser, com a membre de l’associació l’Andana i Manel Alonso i Català per tancar l’acte de presentació.

A continuació, a la segona part, tots els assistents a l’acte baixaran al carrer per fer un passeig literal i literari per un dels carrers del casc antic de Pouet, on es llegiran diversos fragments del llibre presentat i es projectaran imatges a les façanes de les cases per acompanyar les lectures.

Finalment, i per tancar l’acte com cal, es cantaran diverses albades, composades moltes d’elles per Manel Alonso, a un dels emplaçaments més característics de Pouet com és la ‘torreta’ del carrer Sant Pere.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *