Maig enregistra un increment de les famílies ateses al repartiment mensual de menjar de Càritas

0
43

A Cáritas de la Parròquia Sant Roc continuen arribant cada vegada més famílies que no tenen l’imprescindible per a viure dignament. En el mes de maig hi ha hagut un increment de persones que han acudit. Així, han sigut 12 famílies més les ateses en el repartiment mensual i quatre famílies més en el menjador social.
Això significa que s’està donant de menjar mensualment entre el menjador i el repartiment a 350 persones: 100 lots mensuals en el repartiment i 2.160 racions mensuals en el menjador.

Aquest servei suposa un cost mensual de 6.200 euros que es cobreix amb l’aportació de més espècies del Banc d’Aliments, un 60%; el 6, 8% de l’Ajuntament i el 32, 8% de la parròquia a través dels donatius.

Des de la Parròquia treballen desinteressadament per a poder pal•liar les necessitats dels més desfavorits. Fins i tot s’ha creat un taller d’ocupació per a guiar-los en la seua incorporació al mercat laboral. La col•laboració dels voluntaris i l’ajuda incondicional del retor és fonamental per a ajudar als més necessitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here