L’Institut Faustí Barberà arreplegar 600 euros al seu primer Mercat Solidari a benefici de Gent Solidària de l’Horta Sud

01.alaquas.faustibarberaL’Institut Faustí Barberà d’Alaquàs ha celebrat amb èxit el seu Mercat Solidari organitzat per recaptar fons per a l’entitat Gent Solidària de l’Horta Sud. Els joves han arreplegat més de 600 euros que aniran destinats a aquesta entitat que treball de manera activa en diversos projectes de desenvolupament, principalment amb el Poble Sahrauí.

L’organització d’aquest Mercat ha estat càrrec de segon curs del Programa de Qualificació Professional Inicial, quart curs del Programa de Diversificació Curricular i primer de batxillerat d’Economia. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va visitar el mercat per col·laborar amb la iniciativa.

L’Associació Gent solidària de l’Horta Sud , solidaritat amb el Poble Sahrauí,  porta des del 1995 formant part de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí de la Comunitat Valenciana junt amb la Representació del Govern Sahrauí a la Comunitat Valenciana i treballa per portar endavant diferents projectes, entre ells Vacances en Pau així com altres de desenvolupament en matèries d’agricultura, formació i medicina.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *