L’escola La Milotxa de Puçol torna a concentrar-se en protesta pel tancament d’una unitat d’Educació Infantil

0
144

Puçol-Escuela-Milotxa-concentracion

Docents, pares, mares i alumnes de l’Escola d’Educació Infantil La Milotxa de Puçol han tornat a concentrarse, com farán tots els dimarts a les 8.30 hores, abans de la jornada lectiva, en protesta pel tancament d’una unitat per a l’atenció de l’alumnat de 3 anys, previst per al pròxim curs.

La intenció de la Conselleria d’Educació de suprimir una unitat suposa un dany afegit per a este centre d’educació de Puçol, que disposava de 12 grups fins que una resolució la Conselleria del 2 d’abril de 2013 va suprimir una d’elles.

“Eixa decisió va suposar la massificació de l’alumnat, amb 26 o 27 xiquets de tres anys per aula, una pitjor atenció escolar en general i la pèrdua de dos llocs de treball”, lamenten des del centre escolar.

Per a mostrar el rebuig de la intenció de la Conselleria d’Educació de dur a terme una nova retallada en el centre, els pares, mares i alumnes s’han concentrat els dies 10 i 17 de febrer des de les 8.30 a les 9.10 hores a les portes del col·legi amb una pancarta en què podia llegir-se: “No al tancament d’una unitat en La Milotxa. No a la massificació de l’alumnat en les aules”.

El professorat del centre pretén mantindre la concentració “de manera indefinida” cada dimarts fins que la Conselleria recapacite i no continue amb la seua intenció de tancar la unitat i empitjorar les condicions d’atenció escolar en esta escola pública.

A més, els professors han posat en marxa una campanya d’arreplega de firmes en la plataforma www.change.org, mentres que l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del centre ha començat a arreplegar suports en paper, que es portaran a la seu de la Conselleria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here