L’assemblea local del Bloc tria per unanimitat a Jesús Monzó per a encapçalar la seua llista electoral per a les Eleccions de 2011

L’assemblea del Bloc de Catarroja ha escollit per unanimitat Jesús Monzó per a encapçalar la llista de Bloc-Compromís per a les eleccions de 2011. Al mateix temps es van aprovar els cinc primers llocs de la llista, que estaran ocupats per Anna Martínez, Martí Raga, Xavi Bellot i Dolors Gimeno.
D’esta forma Bloc-Compromís és la primera formació política de Catarroja que tria el seu candidat a l’alcaldia de població, i que tanca els primers llocs de la llista. Serà la tercera ocasió en què Monzó encapçale la llista, en una demostració de confiança en l’actual portaveu municipal i d’estabilitat del col•lectiu.

La presentació del candidat tindrà lloc en un acte públic que es convocarà per al mes de setembre. Al mateix temps el Bloc continuarà sumant adhesions al projecte que presentarà a les eleccions de 2011, amb la intenció de presentar una llista plural i representativa de la societat del poble.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *