L’alcaldessa obri una nova edició dels ‘Cafés del Vila’ amb un debat sobre l’educació

L’alcaldessa d’Alaquàs ha estat un any més l’encarregada d’inagurar les sessions dels Cafés del Vila, una iniciativa pionera posada en marxa pel col•legi públic Vila d’Alaquàs per oferir a les mares i pares un espai on informar-se i debatre sobre els diversos assumptes que afecten els seus filles i filles.
Sota el tema ‘El futur comença en l’educació’, la primera edil va exposar als participants la importància sobre l’educació pública com a “clau que ens permet obrir les portes del futur, les armes, les ferramentes amb qué els nostres fills i filles afrontaran la seua vida”. Elvira García Campos va fer un repàs sobre l’evoució que l’educació ha experimentat en els últims 30 anys i va donar les claus als pares i mares per a educar en valors als seus fills i filles.

Els Cafés del Vila forma part de l’escola de Mares i Pares posada en marxa pel col•legi Vila d’Alaquàs. L’objectiu principal d’aquesta activitat és crear un espai per a les famílies, on es tracten els temes d’actualitat que tant repercuteixen en l’educació dels xiquets i les xiquetes. Es tracta de sessions didàctiques amb un enfocament pràctic obert al diàleg i a la participació. Les sessions es realitzen una vegada al mes al centre escolar.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *