La Plataforma de Torrent marxarà pel manteniment d’unitats a l’escola pública el 12 d’abril

0
76

01.torrent.maniarregloescolarLa Plataforma per l’Ensenyament Públic de Torrent dóna suport a les mobilitzacions proposades per la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic i la Plataforma Tots som Cremona contra l’arranjament escolar, la supressió d’unitats, les retallades i la nova llei educativa (LOMQE).

Així, dijous 10 d’abril a les 21.00 hores es farà una tancada a l’Escola d’Adults de Torrent en defensa de l’educació pública i dissabte 12 d’abril de matí la plataforma de Torrent participarà a la trobada de plataformes que hi haurà al Cremona d’Alaquàs i de vesprada marxarà pel manteniment de les unitats en l’escola pública.

Dissabte 12 d’abril a les 17.30 hores, sota el lema Tots som Cremona. És pública, no es tanca, eixiraà des del Parterre (columna sud) fins a confluir amb la resta de columnes a la Plaça Manises de València.

Des de la Plataforma de Torrent rebutgen “les retallades que està patint l’escola pública per culpa de les polítiques dutes a terme des del govern valencià i espanyol (retallades en les beques de transport i de menjador i en les ajudes per a llibres de text, augment de ràtio…)”.

“Reiterem el nostre desacord amb la supressió d’unitats -com ara al Federico Maicas de Torrent o al Ciutat de Cremona d’Alaquàs, la comunitat educativa del qual es troba tancada des que es va fer públic l’arranjament definitiu que nega l’entrada de nous xiquets el curs que ve a l’escola- i denunciem l’atac a les línies d’ensenyament en valencià per part de la Conselleria d’Educació”, manifesten des de la Plataforma de Torrent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here