bánner Auditori Horta Noticias

La Plataforma d’Afectades per les Hipoteques recollirà signatures en Alaquàs, Aldaia i Barrio del Cristo per posar fi als desnonaments

0
68

La PAH-Plataforma d’Afectades per les Hipoteques de València juntament amb les 60 PAHs i col•lectius afins a l’Estat espanyol donem el tret d’eixida de la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) per a la dació en pagament retroactiva, la paralització dels desnonaments i el lloguer social.
La PAH vol recollir fins el 31 d’octubre 500.000 signatures a tot l’Estat. Per a facilitar la recollida de signatures, després de l’acte de presentació hi hauran taules de recollida de signatures en la Plaça de l’Ajuntament, i també en diversos barris i poblacions valencianes, alicantines i castellonenses. En la comarca de l’Horta, hi haurán taules a Alaquàs (Pl.Espanya), Aldaia (Pl.Constitució)n i a la Mancomunitat Barrio del Cristo (c/Santíssim Crist).

Segons PAH, “aquesta és una resposta propositiva, concreta i resolutiva del 99% de la ciutadania al terrible problema hipotecari que està patint una gran part de la població, amb més de 350.000 execucions hipotecàries a tot l’Estat espanyol des que començà la crisi, i una mitjana de 212 cada dia l’any 2011”.

La PAH recorda que la setmana passada va realitzar 10 concentracions antidesnonaments a Madrid, Barcelona, Castelló i Salt “però es el moment de la societat civil organitzada. Exigim un canvi de la Llei Hipotecària, perquè quedar-se sense habitatge i seguir pagant un enorme deute per a tota la vida és violència i una nova forma d’esclavitud en ple segle XXI”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here