La IV Silla Fashion Day realitza 280 intercanvis entre els 65 participants

0
75

silla fashion dayFa uns dies es va celebrar la IV Silla Fashion Day a la Nau Jove de Silla. Aquesta edició va tindre una acollida molt positiva per part dels més de 65 participants que visitaren la Nau Jove i on es realitzaren 280 intercanvis de les més de 500 peces arreplegades al llarg de les setmanes prèvies a l’event.

Al llarg de la jornada, els participants poderen assistir al taller de maquillatge impartit per l’assesora d’imatge Isabel Sanchis, el Photocall realitzat per l’Associació Valenciana de fotografía digital i assaborir els coktails elaborats per l’Alumnat Actiu, que van estar col·laborant al llarg de tota la setmana a la preparació i difusió de l’event.

La Silla Fashion Day és un intercanvi de roba on els participants renoven el seu armari sense que els coste diners. Les peces poden ser roba o complements i per cadascuna d’elles els donem un tiquet que canvia per altra peça exposada a la SFD. Totes aquelles peces que en finalitzar l’any no s’han canviat, es donaran a una ONG que dispose d’aquest servei.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here