La fira itinerant Tasta la Dipu arriba a Silla els dies 28, 29 i 30 d’octubre

0
74

La fira itinerant Tasta la Dipu, promoguda pel Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar, estarà present a Silla el cap de setmana del 28, 29 i 30 d’octubre. Aquest esdeveniment de gastronomia, artesania i turisme quedarà instal•lat al Parc de l’Estació des del divendres 28 d’octubre, a les 19.00 hores.

La fira romandrà oberta aquest dia fins a les 22 hores, el dissabte d’11 a 14 hores i de 18 a 22 hores; i el diumenge d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Aquest certamen comptarà amb un total de 40 expositors, que mostraran una gran varietat i qualitat de productes artesanals i autòctons tant de Silla com de la comarca de l’Horta Sud i de la província de València. L’esdeveniment, de caràcter lúdic, pretén promocionar la gastronomia i el turisme de la província.

Està organitzat per la Diputació de València, l’Ajuntament de Silla i Patronat Provincial de Turisme ‘València, Terra i Mar’ en col•laboració amb la Federació Empresarial d’Hostaleria de València i Província (FEHV), Promoció Agroalimentària de Qualitat Comunitat Valenciana (PROAVA) i el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana

La regidora de Turisme, Amada Garrido, ha elogiat aquesta iniciativa del Patronat Provincial de Turisme ja que “representa una ocasió única perquè artesans i comerciants del nostre municipi puguen oferir els seus productes tradicionals, agrupant al mateix temps en un espai una completa oferta per al turista-consumidor”.

A més, ha manifestat que, per al comerç local, “és una proposta interessant perquè els permet donar-se a conèixer als nombrosos visitants que es preveuen i entrar en contacte directe amb ells, alhora que es reconeix la qualitat dels seus productes”.

A més dels expositors presents a la fira, el visitant podrà gaudir també dels menús que oferirà un grup d’establiments del sector de la restauració de Silla a fi de promocionar els productes típics del municipi. D’altra banda, tindrà lloc la celebració d’activitats complementàries per a adults i xiquets, inclòs un recorregut amb tren turístic fins al Port de l’Albufera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here