La Executiva Nacional de Compromís vol més garanties per a donar el vist i plau al ‘nou’ Compromís per Puçol

Puçol-Constitucio-Compromis-Puçol

Poques hores després d’anunciar-se l’assemblea constituent de Compromís per Puçol que ficava fi a 3 anys de disputes internes, la Comissió Executiva Nacional de Compromís va a enviar un comunicat per a explicar que “a Puçol no es compta en estos moments amb una organització de la Coalició i que qualsevol acord o assemblea constituent, nomenament de portaveus o membres del Consell General, o qualsevol altre càrrec orgànic en eixe sentit, està totalment deslegitimada i desautoritzada per actuar en nom de la Coalició Compromís”.

Segons explica Lluis Miquel Camposresponsable de comunicació de Compromís, a Hortanoticias fons de la Comissió Executiva Nacional de Compromís argumentaren que la decisió “és conseqüència de la falta de garanties en el procés constituent. No hi hagut un procés reglat ni vetllat per l’Executiva Nacional, el que pot donar a multitut de recursos. Solamente volem que ningú puga dir que no ha pogut participar del procés. Si es aixina, no tiendrem cap problema en donar el nostre vist i plau”.

De fet, la Comissió Executiva de Compromís va acordar en sessió celebrada el dia 5 de febrer de 2015, desautoritzar una assemblea convocada la darrera setmana a instàncies d’una part dels partits de la coalició que hi ha a Puçol, ja que no comptava amb l’autorització corresponent, ni s’havia comunicat res a la direcció Nacional.

L’executiva nacional de Compromís recorda que “des de fa un any, hi ha acordada una suspensió de constitució del col·lectiu en esta localitat, suspensió que continua en vigor en estos moments”.


 
 
 

Una Respuesta de La Executiva Nacional de Compromís vol més garanties per a donar el vist i plau al ‘nou’ Compromís per Puçol

  1. Pingback: Finalment el col·lectiu de Compromís a Puçol es constitueix i tria a Enric Esteve com a portaveu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *