La Banda de Cornetes i Tambors Santíssim Crist dels Necessitats organitza un concert benèfic per al 17 de desembre

0
16

Els 35 membres de la Banda de Cornetes i Tambors del Santíssim Crist dels Necessitats d’Aldaia es troben immersos en la preparació i organització de una nova activitat, on la solidaritat i la música aniran de la mà.

El proper dissabte 17 de desembre, a les 20 hores de la vesprada a l’església de l’Anunciació, la banda oferirà un concert solidari. L’objectiu és doble. Per una banda oferiran el tradicional concert de Nadal, on a més beneiran el banderí oficial que representa a la formació musical i presentaran en primici la uniformitat de la banda amb la que lluirà a partir d’ara en tots els concerts i actuacions.

D’altra banda el concert és de carácter solidari. Els membres de la banda volen recaptar joguets per a tots aquells xiquets més necessitats perquè el dia de Nadal i de reixos pugen gaudir d’unes festes nadalenques amb la il•lusió i el somriure de qualsevol altre xiquet. Les persones interessades en donar algun joquet hauran de portar–ho a l’església el mateix dia del concert, dissabte 17 de desembre a les 20 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here