Joves amb Iniciativa denuncien “l’estat deplorable” i la “falta de manteniment” de l’antiga parada de Palmaret

0
89

joves iniciativa alboraiaJoves amb Iniciativa Alboraia ha denunciat “l’estat deplorable i la falta d’un manteniment adequat de la antiga parada de Metro de Palmaret i el seu entorn”. Segons el colectiu, “cal trobar urgentment un projecte que revitalitze la antiga parada de metro i aprofite l’espai públic al seu voltant”.

A més, afegeixen que es dona la circumstància que hi ha una manca d’espais i de recursos destinats als joves del poble “i aquest espai podria i deuria ser destinat per ubicar la Casa de la Joventut i així no continuar desaprofitant aquestes costoses infraestructures”.

“Des de l’organització de Joves amb Iniciativa instem a que l´Ajuntament obriga un punt de diàleg amb els joves del nostre poble. Per tal d’evitar la continua vandalització de l’entorn l’Ajuntament hauria de adequar i autoritzar espais públics on els graffiters puguen desenvolupar la seva activitat sense perjudici ni molèsties al veïnat d’una manera regulada. Plantegem també la construcció de una pista de skate per a l´oci dels joves d’Alboraia en el mateix emplaçament. També caldria poder disposar d’altres infraestructures mòbils com pot ser un bar- quiosc a la zona i banys públics amb canviador de bolquers per als pares”, proposen des del grup.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here