Hortanoticias.com serà una de les empreses col·laboradores de la XIII edició de l’AIS Lan Party

0
27

L’Associació d’Internautes de Silla i l’Ajuntament de Silla organitzen la AIS Lan Party 2012, del 20 al 22 de juliol. La AIS Lan Party es un esdeveniment de tecnologia, creativitat, oci i cultura digital en xarxa on, durant tres dies, persones interessades en les noves tecnologies es reuneixen amb els seus ordinadors. Hortanoticias.com s’ha volgut sumar a aquest important esdeveniment i aquest any, per primera vegada, serà una de les empreses col·laboradores de l’AIS Lan Party.


L’esdeveniment naix gràcies a l’AIS (Associació d’Internautes de Silla) en col•laboració amb l’Ajuntament de Silla a l’any 2000. Des del seu origen, l’esdeveniment té un caràcter generalista i formatiu, i reuneix les diferents plataformes i col•lectius del món de la informàtica. Es convoca per crear un punt de trobada propici per a l’intercanvi d’idees i coneixements. La finalitat és compartir inquietuds, intercanviar experiències i realitzar tot tipus d’activitats relacionades amb les noves tecnologies.

Els tallers, les xarrades, les competicions i altres activitats programades atorguen a AIS Lan Party una “consistència formativa i de continguts que la converteixen en una cita de referència. I, el que és més important, manté l’esperit col•laboratiu i participatiu que sempre ha caracteritzat l’esdeveniment demostrant que el coneixement creix quan es comparteix”, asseguren els organitzadors.

Hortanoticias.com es en esta XIII edició una de les empreses

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here