Quantcast

Foios s’estalvia 165.000 euros al guanyar un recurs pel retard en el pagament de les certificacions d’obra del Sector Sud

L’Ajuntament de Foios guanya una interpretació en el càlcul d’interessos d’una sentència que ha permés estalviar 165.235,91 euros a les arces municipals.

Foios. Ajuntament

Es tracta d’una sentència de novembre del 2015 que condemnava l’Ajuntament de Foios a pagar 410.496,98 euros en concepte d’interessos pel retard en el pagament de les certificacions d’obra del Sector Sud de Foios.

Segons ha explicat l’alcalde Sergi Ruiz, “el retard amb què el anterior govern municipal del Partit Popular pagava les factures, o abonava les certificacions d’obra del Sector Sud, no només han causat un gran perjuí a l’empresa adjudicatària de les obres i resta de proveïdors de l’Ajuntament, sinó que han suposat un greu dany a la hisenda municipal, pels interessos a que diversos tribunals ens ha condemnat en els últims temps”.

Per a Ruiz, la rapidesa i coordinació amb què han actuat els serveis jurídics de l’Ajuntament, “i la capacitat i bon criteri del departament tècnic que va considerar erroni i abusiu el càlcul dels interessos que feia la sentència, ha permés que finalment se’ns done la raó en el tràmit d’execució de sentència, estalviant-nos 165.235,91 euros”.

 


 
 
 

Una Respuesta de Foios s’estalvia 165.000 euros al guanyar un recurs pel retard en el pagament de les certificacions d’obra del Sector Sud

  1. Xavier 19 de octubre de 2016 en 21:12

    Els fets desmenteixen els mals auguris. Bona administració, entesa entre els socis i normalitat cada dia.

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *