EU y SPES se suman a la manifestació en defensa de l’Hospital Militar y de la sanitat pública

EUPV Mislata ja ha avançat que, una vegada més, acudirà a la manifestació del 10 de febrer convocada per la Coordinadora Veïnal de Mislata amb la reivindicació de l’ex Hospital Militar com a hospital de referència per a Mislata. En la misma línea se manifestaron los representantes del SPES en Mislata.
La formació política, que sempre ha defensat des del començament allò que es convertí en un eslògan: “Hospital Públic, Gestió Pública” per a l’ex Hospital Militar. De fet, ha recordat que, mentre la Coordinadora, l’alcalde i el secretari autonòmic de Sanitat signaven l’acord per convertir el Vázquez Bernabeu en centre d’especialitats, les organitzacions locals del PSOE i EUPV i les organitzacions sindicals CCOO i UGT, “signaven un document crític i posaven l’accent en la limitació d’un acord que excloïa la representació dels treballadors però també la política institucional de l’oposició”.

EUPV anirà a la manifestació, “però amb una posició ben clara i sabent d’entrada que per a nosaltres no és de cap de les maneres primordial restar en un àrea o eixir-se’n. La nostra posició és la reivindicació plena de l’ex Hospital Militar com a Hospital de referència, de natura i gestió públiques”.

“La nostra lluita com a dipositaris/àries de l’esquerra transformadora no és fugir d’un Àrea de Sanitat, sinó la reivindicació solidària de tots el pobles que conformen eixa àrea d’una sanitat pública, de gestió pública i de qualitat. Entre d’altres coses, perquè la nostra concepció de la sanitat és un dret universal que mai no s’hauria de qüestionar i no un negoci”, declaren.

El SPES se suma a la manifestación
La delegación del Partido Social Patriota (SPES) en Mislata ha secundado la manifestación por la sanidad pública que se celebrará el jueves y ha convocado a todos sus militantes, afiliados, simpatizantes y amigos a que asistan a la manifestación al tiempo que les ha conminado a abstenerse de mostrar “eslóganes, pancartas y voces que no estén relacionados con la convocatoria”.

El partido ha decidido acudir a la manifestación “ante la desidia, falta de compromiso e incompetencia demostrada por el equipo de Gobierno del Ayuntamiento de Mislata con la ciudadanía” en materia de sanidad.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *