EU tria a la diputada provincial Rosa Pérez Garijo com a candidata a l’Alcaldia de Catarroja

0
165
Diputacion-EUPV-Rosa-Perez-Garijo-bandera-republicana
Rosa Pérez Garijo en el balcón de su despacho en la Diputación de Valencia.

EU de Catarroja va triar ahir en assemblea els primers 7 llocs de la llista que presentaran a les eleccions municipals de maig. A més, van acordar el cicle de actes i xerrades organitzades dins de la campanya #somiEUcatarroja per a l’elaboració del programa electoral on contaran, entre altres, amb un dels advocats de Salvem El Cabanyal Jose Luis Ramos i amb el prestigiós economista Eduardo Garzón.

La llista que presentarà EU de Catarroja a les eleccions municipals del 24 de maig estarà formada “per persones compromeses, formades i amb capacitat per fer de l’Ajuntament de Catarroja una entitat capaç de millorar la vida i donar resposta a les necessitats de les persones que amb més dificultats estan passant l’actual situació de crisi econòmica i de sistema”, asseguren des del partit.

Junt a Pérez Garijo anirà al segon lloc de la lista Daniel Portillo, actual regidor i treballador de la Ford i, de tercer, Raül Camacho, educador social i tècnic de Joventut i Participació. Com a número quatre anirà Conxa Valls, comare a l’ambulatori de Catarroja, el cinqué serà Juan Carrión, estudiant de Magisteri i monitor a l’Esplai Cucanya de Catarroja, Eugenia Puchalt serà la sisena de la lista, veïna compromesa amant de la cultura i el mediambient i, en el número set, Jaume Hervas , veí molt vinculat al món de l’esport base de Catarroja.

Per a Pérez Garijo, es tracta d’un “molt bon equip format per persones amb formació i idees i que durant molts anys han treballat per una societat més justa i al costat de la gent en diferents àmbits com son el de la salut, l’educació, la justícia, l’associacionisme, l’esport…etc”. “És una candidatura per a guanyar. És una candidatura per a formar el futur govern de Catarroja. És una candidatura que té com a prioritat la justícia social, l’igualtat, la defensa dels serveis públics i la participació ciutadana. En definitiva, una candidatura fiable en tots els aspectes”, ha declarat la diputada provincial.

A més, l’assemblea d’Esquerra Unida de Catarroja va acordar una sèrie d’actes i xerrades que amb el nom #somiEUcatarroja pretén iniciar un procés col·lectiu d’elaboració programàtica però també de pedagogia política acostant les idees i postures de l’esquerra al conjunta de la població. Els temes a tractar seran els eixos principals del Programa Electoral amb el qual EU es presentarà a les eleccions.

El cicle començarà el 5 de febrer amb la ponència Democràcia i participació, de Raül Camacho; el 19 de febrer, la diputada Esther López Barceló parlarà sobre Polítiques socials i, el 5 de març, l’advocat urbanista José Luis Ramos parlarà sobre Mediambient i urbanisme. El cicle continuarà el 25 de marça amb una ponència sobre Polítiques d’Igualtat a càrrec de Rosana Montalbán i Paula Rubio, del àrea de Feminisme d’EUPV i concluirà el 15 d’abril parlant d’economia amb l’economista i membre del Consell Científic d’ATTAC Espanya Eduardo Garzón.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here