Esquerra Unida i Esquerra Republicana concorreran en coalició a les eleccions municipals a Moncada i Alfara

0
99

Moncada. AyuntamientoEsquerra Unida del País Valencià i Esquerra Republicana del País Valencià, han arribat a un acord electoral per tal de concórrer a les properes eleccions municipals a Moncada i Alfara del Patriarca a l’Horta Nord. Amb aquest acord, ambdues formacions acudiran a les urnes en coalició electoral, encapçalada en el cas de Moncada per Vicent Conejero d’Esquerra Unida i en el cas d’Alfara del Patriarca per Josep Rafael Marí d’Esquerra Republicana

Representants de les dues formacions polítiques han destacat “la voluntat de sumar esforços en aquest projecte que queda obert a la participació d’entitats i ciutadans. Volem posar tot el nostre bagatge al servei de Montcada i Alfara per defensar els serveis públics, i impulsar noves maneres de fer política on tots participem i ens siguem particeps de les decisions que es prenen: amb plena transparència i amb la suma de voluntats de tots i totes”.

Les dues formacions han afegit que “durant les properes setmanes anunciarem els membres de les dues candidatures i els nostres principals eixos programàtics per posar Montcada i Alfara al servei de les persones”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here