Els veïns de Silla podran tramitar molts dels seus expedients sense haver d’anar a les dependències municipals

0
29

L’Ajuntament de Silla, des de la Regidoria de Modernització Administrativa i Règim Interior, pretén aprofitar totes les possibilitats de les noves tecnologies i oferir un nou recurs en el portal web que servisca com a instrument d’aproximació a la ciutadania.
Amb aquesta nova eina, els veïns i les veïnes del municipi podran tramitar molts dels seus expedients sense haver d’anar a les dependències municipals. Es tracta d’una nova forma d’accedir als serveis municipals per poder realitzar gestions i consultes o també per a formular propostes, suggeriments o reclamacions.

Per mitjà d’aquest nou recurs es milloren els continguts i s’amplien per poder facilitar una informació més detallada a la ciutadania. Tal com afirma Carlos Primo, regidor de Règim Interior: “Gràcies a aquest recurs que es vol posar en marxa es podrà accedir a un catàleg de serveis on es podrà consultar la informació descriptiva dels diferents serveis que l’Ajuntament ofereix, a més dels diversos procediments administratius que es poden tramitar, els requisits per a la sol•licitud del servei i la documentació que cal aportar. També s’accedirà a les diferents maneres de realitzar els tràmits (presencial o electrònica) i s’incorporaran arxius adjunts com a models de documents, impresos, normatives… que la ciutadania podrà descarregar-se amb facilitat.”

En aquests moments, segons manifesta el regidor: “Ja s’estan incorporant procediments i models de documents pel que fa a la tramitació presencial i en breu s’implementarà la tramitació electrònica d’alguns dels procediments amb la finalitat d’acostar l’Administració al ciutadà.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here