Els tècnics de la Diputació de València dissenyaran la reordenació del trànsit a Rocafort

0
122

reordenación tráfico rocafort diputaciónEls tècnics de la Diputació de València s’encarregaran de dissenyar la reordenació del trànsit a Rocafort. Després de la visita de l’alcaldessa de la localitat, Amparo Sampedro, a la Diputació, la diputada Conxa García, responsable d’Assessorament Municipal i Assistència Tècnica, ha donat el vistiplau a l’estudi d’aquest projecte.

García ha manifestat: “valore molt que Rocafort sol·licite aquesta ajuda i que la Diputació corresponga com cal. Som la institució més propera als ajuntaments i accions com aquesta beneficien directament els ciutadans, per la qual cosa és totalment positiva aquesta col·laboració”.

A més, Conxa García ha comentat: “comptem amb uns grans professionals en el departament d’Assistència Tècnica i la reordenació de la circulació a Rocafort serà molt important per a tot el poble”.

L’alcaldessa de Rocafort, Amparo Sampedro, ha mostrat la seua satisfacció per la fluïdesa amb què han gestionat aquesta sol·licitud i la predisposició de la Diputació a seguir col·laborant amb els ajuntaments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here