Els propietaris del sòl de l’Hospital de Manises reclamen una indemnització de 13 milions a l’Ajuntament

0
82

Els antics propietaris del sòl de l’Hospital de Manises reclamen una indemnització de 13 milions d’euros, la meitat del pressupost anual, a l’Ajuntament per no haver estat lliurat l’aprofitament urbanístic que l’ex alcalde, Enrique Crespo, va pactar quan van cedir el terreny. Així ho ha anunciat l’actual equip de Govern a la web municipal.

Segons expliquen, “aquesta reclamació es produeix a conseqüència de la nefasta gestió urbanística duta a terme per l’anterior govern municipal que obtenia el sòl per a la construcció d’infraestructures a canvi de compensacions futures, sense reparar en el fet que si qualsevol persona no rep les compensacions pactades, cal compensar-li econòmicament”.

“La realitat és que a dia d’avui l’Ajuntament de Manises està hipotecat, de manera que si s’haguera d’efectuar el pagament, el forat econòmic en què quedaria l’administració seria descomunal”, expliquen des del Govern municipal.

A més, segons un informe dels serveis municipals, les indemnitzacions a pagar per tots els pactes del PP amb propietaris de sòl poden ascendir a 40 milions d’euros. “És a dir, cada maniser (bebés inclosos) hauria de pagar 1.250 euros per saldar el possible deute”, aseguren. Tot i així, l’Ajuntament ha anunciat que posarà tot el seu esforç “per a minimitzar l’impacte negatiu que aquestes reclamacions puguen tindre en la prestació dels serveis essencials a la comunitat que en cap moment es veuran afectats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here