Els Payasos Pla y Pla arriben a Paterna este diumenge amb el seu nou espectable ‘Paz esquina Comedias’

0
24

Els germans Pla, de Gran Fele, arriben a Paterna este diumenge, amb el seu nou espectable “Paz esquina Comedias”. El Gran Teatre Antonio Ferrandis es plenarà de rialles a les 19 hores, gràcies a aquest espectable amb “molta comèdia i poca pau”.

Els “Payasos Pla y Pla” es troben atrapats entre el carrer de la Pau i el carrer “Comedias” de València. Sense eixir del cantó, escapen a situacions d`allò més surrealistes amb molt ingeni i humor. “Paz esquina Comedias” és un espectable plagat de divertides peripècies, encontres, bacs, música, estàtues que es mouen, fonts dels desitjos que tornen bojos als dos pallassos.

“Payasos Pla y Pla” van iniciar la seua trajectòria professional a l´any 1973, acompanyant al seu pare, l´afamat ventríloc Gran Fele. A més a més, des de l´any 1993, les seues paròdies són el moment estel.lar de tots els espectacles del Circ Gran Fele. Serà la experiència, serà la seua connexió com a germans. No sabem exactament, però la realitat és que els seus jocs desborden complicitat i espontaneïtat. I així ho han comprovat des de fa anys els espectadors fidels del Gran Teatre Antonio Ferrandis, que no falten a la cita amb el Gran Fele.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here