Els acampats registren a la conselleria d'Educació 100 sol·licituds per a restablir els nomenaments dels cursos 2011/2012

6 lecturas

Alaquas-cremona-acampada-conselleria-educacionLa segona jornada de l’acampada, amb el lema “Pel manteniment de línies, unitats i escoles públiques” i centrat en la lluita de les escoles de Castelló, ha començat amb la xarrada de Gabriela Levato “Coneixement, educació i escola pública. Resistir i canviar el present per a viure en dignitat”. Com ja va ocórrer ahir, després de la xarrada s’ha obert un torn de paraules on els assistents han pogut preguntar, intercanviar opinions i dir la seua.

Els xiquets i xiquetes han pogut gaudir de nou dels tallers: avui, taller de postals, Mural de l’Escola Pública i taller de carassetes, i ho han passat d’allò més bé fent-se fotos al fotocall que tenim dels herois i les heroïnes de l’escola pública.

A les 13’00h hem registrat a Conselleria d’Educació vora 100 sol·licituds per a reclamar que es restablisquen els nomenaments corresponents als cursos 2011/2012 fins el 31 d’agost i la recuperació del 100% del salari disminuït durant l’aplicació del Decret-Llei 1/2012.

Ja de vesprada, després de l’assemblea de l’acampada, en què es valora la jornada, es reparteixen les tasques del dia i es preveu l’organizació de la següent jornada, l’actuació de Trobadorets de Castelló plena de música i alegria els jardins de Conselleria d’Educació. Actuació a la qual seguirà el taller de paracaigudes per als xiquets i xiquetes.

Dos xarrades ocupen la vesprada: “Quina és la situació del valencià amb la LOMQE?” amb Sònia Caparrós i “La lluita de les escoles de Castelló”. De nou, la increïble aportació de les dolçaines d’Estrella Roja de Benimaclet i el remat de la jornada amb les actuacions d’Alvar Carpi i Toni de l’Hostal.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí