El velòdrom municipal va acollir la presentació del club ciclista Jesús Hernández

0
71

El velòdrom municipal de Silla va acollir la presentació als espònsors del nou equipatge del club ciclista Jesús Hernández. L’equip, amb seu a Silla, s’obri un lloc al món de les escoles de ciclisme trepitjant fort en la categoria base d’aquest esport.
Aquest projecte, que s’afronta amb gran entusiasme, no vol detenir-se en aquesta categoria i, per a la temporada 2014, ja ha anunciat que continuarà incorporant la categoria de cadets amb un total de 10 corredors que pertanyen a tota la Comunitat Valenciana i que formaran part de l’equip en el pròxim mes d’octubre.

L’escola compta amb corredors guanyadors del campionat autonòmic de carretera i ciclocross, així com de la challenguer.

Les diferents categories estaran dirigides per diversos tècnics amb un grup de professionals darrere dels xiquets per ajudar-los en tots els aspectes. L’equip estarà present en totes les carreres de la Comunitat Valenciana amb desplaçaments puntuals a Madrid, Àvila i Ciudad Real.

Prèviament, tots els corredors van estar presents a les instal•lacions de la factoria Artago Secure a Carlet, a les noves instal•lacions de l’empresa Vferrer Specialized a València i, per finalitzar la jornada, al poliesportiu municipal on l’equip va estar acompanyat per l’alcalde Serafín Simeón; la regidora de Joventut, Visi Carrión; el regidor d’Esports, Marcos Zaragozá, i el regidor de Règim Interior, Carlos Primo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here