El termini d’inscripció per a acollir refugiats a Puçol finalitza demà 15 d’octubre

0
116

825-reunion-refugiados-1

Puçol va ampliar fins al 15 d’octubre el termini d’inscripció per als veïns interessats a acollir refugiats després de la reunió d’Asom, Càritas i el Col•lectiu de suport als refugiats, junt a tots els grups polítics municipals.

En la reunió d’emergència celebrada la semana pasada, l’ajuntament va presentar el model de fitxa d’inscripció creat pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social per a formar una base de dades amb les institucions i persones interessades en l’acollida de refugiats.

Esta fitxa per a oferir col•laboració i suport a persones refugiades es pot descarregar en PDF des de la pàgina web municipal (www.puçol.es), des de les xarxes socials municipals (És Puçol) i també es pot arreplegar en paper, tant en l’ajuntament com en l’Àrea de Benestar Social (antiga estació de Renfe).

Els interessats han d’omplir-la i entregar-la bé en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (planta baixa de l’ajuntament) o en l’Àrea de Benestar Social. Aquells que preferisquen fer-ho per mail poden enviar-la per correu electrònic a l’adreça habilitada per a este projecte: ayudasbs@pucol.es.

El termini finalitza dijous que ve, 15 d’octubre al matí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here