El Servef concedeix a Silla el taller d’ocupació ‘Millora Silla’ per a ocupar 30 persones del municipi

0
138

Servef. OficinaEl Servef ha concedit a l’Ajuntament de Silla una subvenció de 271.981, 80 euros per a la realització del taller d’ocupació Millora Silla quefarà possible la formació i l’ocupació de 30 persones desempleades majors de 25 anys en les especialitats de jardineria, neteja d’edificis públics i electricitat.

El taller tindrà una duració de 6 mesos i els alumnes, alhora que es formen, tindran un contracte de formació des de l’inici. Està previst l’inici al final de desembre i ara ja s’ha obert el termini per a la selecció del director del taller d’ocupació, personal docent, monitor de jardineria, monitor d’electricitat, monitor de neteja d’edificis, professor de suport i personal administratiu de suport.

Les bases estan disponibles en la web municipal, (portal aDES, ofertes de treball) en el tauler d’anuncis de la Corporació i d’aDEs. El termini de presentació d’instàncies serà el 29 de novembre de 2014.

Selecció d’alumnes-treballadors

La selecció d’alumnes-treballadors es realitzarà mitjançant una llista de l’Oficina del Servef de Silla per la qual cosa les persones interessades a participar-hi hauran d’inscriure’s en el Taller en l’especialitat que desitgen optar en l’Oficina del Servef de Silla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here