Quantcast

El Memorial de Silla tanca la temporada de vela llatina a la espera del BIC

El memorial per les persones albuferenques organitzat per l’Associació de vela llatina de Silla va tancar dissabte passat la temporada de vela d’enguany a l’espera de la declaració de la vela i la pesca tradicional del llac com a Bé d’Interés Cultural (BIC), acte que amb tota probabilitat se celebrarà el 5 de novembre.

Vela Llatina

En l’acte van participar el regidor de l’Albufera de l’Ajuntament de València, Sergi Campillo, i la regidora de Silla, Raquel Sánchez. A les 12:00 hores les barques es van concentrar al mig del llac i Francesc Ferrer va llegir el manifest i el record per les persones albuferenques. Una cançó interpretada per Tangbolero i un minut de silenci van donar l’eixida per alçar les veles i fer una exhibició fins a la Mansseguerota.

Posteriorment al dinar de germanor, tant Campillo com Sánchez van reafirmar el compromís de les administracions locals en el manteniment de la tradició albuferenca. El president de la Federació, Iván Carbonell, va informar i animar a tots els barquers en la celebració de l’acte de declaració BIC.


 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *