El grup El Tio la Careta celebra un concert solidari per arreplegar fons i aliments per a la campanya Alaquàs Solidària

0
141

Concierto Sala OxidoEl grup El Tio la Careta d’Alaquàs va celebrar el passat dissabte un concert solidari per arreplegar fons i aliments per a la campanya Alaquàs Solidària posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs per a obtindre aliments i fons amb l’objectiu de que les famílies d’Alaquàs amb menors al seu càrrec i que travessen per especials dificultats, puguen tindre una alimentació completa en el període estival.

Els joves van arreplegar més de 300 euros i més de 100 quilògrams d’aliments que aniran destinats a aquesta campanya municipal. El concert es va celebrar a Alaquàs amb la presència de més d’un centenar de joves. El Tio la Careta es suma així a aquesta iniciativa solidària i mostra el seu compromís amb les persones amb menys recursos.

Des que es posara en marxa la campanya Alaquàs Solidària són molts els col·lectius, comerços, associacions i veïnes i veïnes que de manera desinteressada han mostrat el seu compromís a aquesta iniciativa a la que l’Ajuntament d’Alaquàs ha destinat un total de 10.000 euros. En els últims mesos s’han celebrat diferents actes multitudinaris com la gala solidària del Centre Cultural Andalús o el concert solidari de la Banda Simfònia de la Unió Musical d’Alaquàs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here