El Consell autoritza l’acord entre el Servef i Puçol per a oferir pràctiques a jóvens titulats

0
111

pleno consell 26 septiembreEl Ple del Consell ha autoritzat l’acord de col·laboració entre el Servef i l’Ajuntament de Puçol per a la realització de pràctiques no laborals a realitzar en este Ajuntament. L’objectiu és proporcionar experiència laboral a jóvens d’entre 18 i 25 anys a fi de millorar la seua ocupabilitat i la seua posterior inserció en el mercat de treball.

Les persones beneficiàries hauran de ser desempleades inscrites en el corresponent Centre Servef, amb edats compreses entre 18 i 25 anys inclusivament, i que tinguen titulació oficial universitària, titulació de formació professional, de grau mitjà o superior, o titulació del mateix nivell que el d’esta última, corresponent a les ensenyances de formació professional, artístiques o esportives, o bé un certificat de professionalitat.

Així mateix, no hauran d’haver tingut una relació laboral o un altre tipus d’experiència professional superior a tres mesos en la mateixa activitat. Estes pràctiques es desenrotllaran sota la direcció i supervisió d’un tutor designat per l’entitat i tindran una duració entre tres i nou mesos.

Les persones jóvens participants rebran de l’ajuntament una beca de suport la quantia de la qual serà, com a mínim, del 80% de l’IPREM (Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples) mensual vigent en cada moment i els seran aplicables els mecanismes d’inclusió en la Seguretat Social.

L’Ajuntament podrà establir compromisos de contractació a la finalització de les pràctiques corresponents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here