El Bloc denuncia “l’abandó” de les tasques de manteniment

L’agrupació nacionalista de Meliana ha criticat que les tasques bàsiques de manteniment del nucli urbà s’encontren en “estat d’abandó”, com els treballs de jardineria, reparació de voreres y calçades.
Segons explica el portaveu del BLOC, Josep Riera, esta situació “és molt evident, per exemple, en els accessos a l’estació del metro, una zona molt transitada pels melianers on els passos de zebra ara mateix són inexistents, amb els problemes i els perills que això comporta per als vianants i per als conductors”.

Una situació que es repetix en altres punts del municipi, com l’accés a l’Ajuntament o a la Casa de la Cultura. “L’abandó s’està agreujant en els últims mesos i, com a conseqüència, cada volta són més les reclamacions patrimonials al Consistori per part dels ciutadans –explica Riera- fet que suposa una despesa molt important per al consistori en indemnitzacions”.

Per aquest motiu, ha criticat l’organització de l’àrea d’Obres i Servicis de l’Ajuntament, “ja que no està clar quines tasques de manteniment corresponen a la brigada municipal i quines a les empreses subcontratades, que cada vegada son més”.

Per últim, Riera conclou que, ”a pesar que l’Ajuntament està destinant cada vegada més diners dels pressupostos municipals a manteniment i a la prestació d’estos servicis, els resultats són molt negatius, amb una sensació evident d’abandó”. 
 
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *